ROYAL - Theater, Cinema, Café

Seminář: Úvod do molekulární gastronomie

Jedinečná příležitost pro vás i vašeho šéfkuchaře! Získejte vhled do světa molekulární gastronomie a Nouvelle Cuisine. Seminář vám poskytne přehled nejnovějších technik a inspirativních nápadů pro restauraci a stejně tak pochopíte jak fungují chutě na molekulární úrovni. Seminář na toto téma je první a ojedinělou příležitostí, jak získat zkušenosti a akreditaci od profesionála, jakým je Christophe Lavelle.
Pondělí 02/10, 14.00
2950,- Kč (seminář)

Zvláštním hostem tohoto semináře navíc bude také francouzský šéfkuchař michelinské restaurace. Připojí se ke Christophovi a vystoupí s vlastní prezentací, po níž bude následovat prostor pro diskuzi. Jedná se o naprosto jedinečnou šanci, kdy se budete moci zúčastnit této exkluzivní události, a kdy se budete moci setkat, poslouchat a učit se od úspěšných osobností.
Počet míst omezen na 150 osob
Program: (k dispozici angličtí a čeští překladatelé)
Úvod do „Kitchen Science to Art“ / Techniky / Porozumění tomu, jak fungují chutě na molekulární úrovni / Zahrnutí molekulární gastronomie do kuchyně / Nouvelle Cuisine – moderní gastronomie / Přehled: Svět současné molekulární gastronomie
Manuál v českém jazyce
Učebnice – kompilace přednášek na téma / Ukázkové recepty / Obrázky / Poznámky
Certifikát – Potvrzení o účasti / Certifikát – A4 formát, 2 kopie (restaurace/šéfkuchař)
Host šéfkuchař 2hvězdičkové michelinské restaurace / Philippe Etchebest z Le Quatrième Mur
Občerstvení: teplé a studené nápoje včetně šampaňského

Seminář: Umění a věda extrémní mixologie

Jedinečná příležitost pro vás i vašeho barmana! Získejte vhled do světa extrémní molekulární mixologie. Seminář vám poskytne přehled nejnovějších technik a inspirativních nápadů pro bar a stejně tak pochopíte jak fungují chutě na molekulární úrovni. Seminář na toto téma je první a ojedinělou příležitostí, jak získat zkušenosti a akreditaci od profesionála, jakým je Christophe Lavelle.
Úterý 03/10, 14.00
1995,- Kč (seminář)

Jedná se o naprosto jedinečnou šanci, kdy se budete moci zúčastnit této exkluzivní události, a kdy se budete moci setkat, poslouchat a učit se od úspěšné osobnosti.
Počet míst omezen na 150 osob
Program: (k dispozici angličtí a čeští překladatelé)
Inovativní techniky – molekulární techniky, smoking, aging kokteilů, sous vide techniky / DNA – jak funguji chutě na molekulární úrovni / Unikátní způsoby prezentace a nejnovější pouring trendy / Led – další stupeň / Přehled – svět extrémní mixologie
Manuál v českém jazyce
Učebnice – kompilace přednášek na téma / Ukázkové recepty / Obrázky / Poznámky
Certifikát – Potvrzení o účasti
Občerstvení: teplé a studené nápoje včetně ochutnávek